Telnr. +31 6 42 62 43 42

info@1gift2share.com

Verslag B2tBsession 9 maart 2014 MUZIKALE VARIETEIT

De 2e ‘Back to the Basics Session’ van 1Gift2Share op 9 maart was een muzikale beleving met grote variëteit!

De muzikaliteit van de begeleidende professionele band was weer eens van topkwaliteit!
Urenlang hebben de begeleidende professionele bandleden Francisco Morales, Martijn Klaver, Jacco Dijs en Jay-Tee Teterissa zich stuk voor stuk FULL SPEED ingezet om andere muziek- en zangtalenten nog beter tot hun recht te laten komen. Als dat niet genoeg is, zijn ze ook nog bereid om nieuwe talenten te coachen (zie de flyer over ‘zangcoach’ op de homesite). Wederom gaat onze GROTE DANK uit naar deze topprofessionele band.

Voor een succesvolle MIZIEKALEsessie is een flinke dosis muzikaliteit en enthousiasme onmisbaar…en DAT hebben we wel gezien! Het was een dynamisch samenspel tussen band en de verschillende zangers en muzikanten die voor het eerst met deze band optraden. Het was genieten van begin tot eind met deze spontane talentuitwisselingen. Want weet, dat er van te voren niet geoefend is met de band! Daar is het een jamsessie voor. Ook solisten of duetten kregen de gelegenheid om op te treden wel of niet vergezeld van een begeleidende zanger(es) en met hun eigen instrument en eventueel hun eigen liedje. Het was verrassend goed!

De muzikale talenten waren ook vrijmoedig in het laten zien en horen waar ze hun optreden voor doen. Niet alleen hun talent delen met een ander, maar ook hun passie en motivatie delen en tot een zegen zijn. Er klonk hoop, geloof en liefde uit de gezongen woorden. Ook zonder veel woorden kan er veel ‘verteld’ worden met muziek. Muziek spreekt tot harten en elk mens heeft een hart. Ook hierin hebben we gemerkt hoe universeel en bindend muziek kan zijn.

Het weer werkte ook geweldig mee die dag, het was prachtig! Hoe mooi is het om te genieten van het jammen in de mooie 19e eeuwse monumentale entourage van het restaurant en destilleerderij in de voormalige Hoofdvaartkerk. De warme zonnestralen lachten je door de ruiten toe en de mix van muzikale, stijlen en ritmes klonken door tot aan het terras buiten. Het was een muzikale variëteit (van jazz/funky tot gospel) waar men zichtbaar van genoot, op het podium en in het publiek, ook de culturele diversiteit onder het publiek was een warm bad. Het was weer eens B2tBsession waardig!

Wij, vrienden van 1Gift2Share zijn blij en dankbaar voor deze mooie tweede B2tBsession. Het is onze passie en missie om mensen in hun kracht te zetten door gewoon simpelweg een podium te bieden waar ze hun talenten kunnen laten zien, ontplooien en delen met anderen. Er worden nog een aantalB2tBsessions op rij gehouden. De organisatie van deze B2tBsession wordt low budget gedaan. Met de eventuele opbrengsten zal 1Gift2Share een goed doel steunen.

Door: Vrienden van 1Gift2Share
www.1gift2share.com

De voorbereidingen voor een volgende B2tBsession op zondagmiddag 13 april a.s. van 14.00 – 18.00 uur zijn in volle gang. ‘STEP OUT OF YOUR COMFORTZONE’ en deel je talent. Geef je alvast op bij de organisatie: info@1gift2share.com of kom gewoon langs en neem je fans of je vrienden mee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Translate »
Open chat