Telnr. +31 6 42 62 43 42

info@1gift2share.com

Verslag B2tBsession 9 februari 2014 MEER DAN GESLAAGD

‘BACK TO THE BASICS SESION’ ‘MEER DAN GESLAAGD’

 De ‘Back to the Basics Sesion’ van1Gift2Share op zondagmiddag 9 februari jl. was een groot succes, méér dan geslaagd!
Gepassioneerde muziek- en zangliefhebbers hebben hun talenten live en vol vuur ten gehore gebracht in samenspel met professionele topmuzikanten.

De gasten kwamen vol nieuwsgierigheid binnen in het restaurant van de Hoofdvaartkerk. Wat een prachtige locatie is het, architectonisch mooi, een geweldige akoestiek en een uitnodigend restaurant.

Onder het genot van een lekker drankje of hapje en meeslepende afwisselende jazz, funk en swing sounds konden de mensen genieten van deze muzikale entertainment. Mensen kwamen in contact met nieuwe mensen. Gewoon beregezellig!

Vele nieuwe zang- en muziektalenten hadden zich opgegeven voor het optreden en zonder blikken of blozen gingen ze het podium op om daar hun ‘ding’ te doen! De muzikale noten sprongen je om de oren! Stilzitten op je stoel was geen optie. Het meeklappen op het ritme was besmettelijk.

Gedurende de vier uren van de Jamsessie (15.00 -19.00) was het onafgebroken genieten voor de om en nabij 120 gasten (klein tot groot) die gekomen waren. De reacties waren veelbelovend.

Wij, vrienden van 1Gift2Share zijn blij en dankbaar voor deze succesvolle aftrap van dit vernieuwende en inspirerende event.

Het is onze passie en missie om mensen in hun kracht te zetten door gewoon simpelweg een podium te bieden waar ze hun talenten kunnen laten zien en ontplooien.

Dit initiatief van1Gift2Share komt voort uit haar christelijke overtuiging dat ieder mens bijzonder en waardevol is. 1Gift2Share opereert verder dan de grenzen van een kerkelijke denominatie.

1Gift2Share wil een diversiteit aan talenten inspireren, laten delen met anderen, bruggen bouwen tussen diverse generaties, culturen en (wel of geen) kerkelijke denominaties.

Het is dit zoeken naar verbinding met mensen en nieuwe wegen om talenten tot hun recht te laten komen en inspirerende ontmoetingen te creëren en de enorme moed van de nieuwe talenten, wat deze muzikale session zo ontzettend GESLAAGD en VERFRISSEND maakte! Dank daarvoor.

Alle dank en lof gaat ook uit naar de professionele band met profmuzikanten als Elisa Krijgsman, Francisco Morales, Iwan Sahertian, Martijn Klaver, host Gendro Schijff en technici William da Lima.
De voorbereidingen voor een volgende Jamsessie op 9 maart a.s. zijn in volle gang. Hou het in de gaten op de website www.1gift2share.com.
‘Step out of your comfortzone’ en wees er de volgende keer bij !

Door: Vrienden van 1Gift2Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Translate »
Open chat