Telnr. +31 6 42 62 43 42

info@1gift2share.com

3e Session ‘Back to the Basics’

De Session op 13 april was weer eens geheel anders.

Andere stijlen, andere ritmes, andere songs, andere ambiance. Het was hard werken voor de musici maar ook relaxed.

Buiten, lopend vanaf het parkeerterrein naar het restaurant van het gebouw (Hoofdvaartkerk), komen de klanken je al tegemoet en moet je gewoon naar binnen. De band heeft een muzikaal hoog niveau. Daarnaar luisteren is een genot. Goed samenspel, goed op elkaar ingespeeld, zo natural . Iedereen was het erover eens…de Session heeft zich muzikaal weer bewezen. Zowel nieuwe als bekende talenten (van vorige Sessions) kwamen afwisselend aan bod. Er werden soms meerdere nummers per zangoptreden gespeeld. Verrassend was het prachtige zangoptreden van een jong talentje Santiago Ritzer (11 jaar), wat een stemgeluid en beheersing!

Dat is waar de Sessions van 1Gift2Share voor staan, talenten laten ontspruiten, je talent delen met anderen (eigen nummers mogen ook), eventueel gecoached worden, je talenten verder ontwikkelen en professioneel talent een podium bieden. Het geeft voldoening om een ander te zegenen met je talenten en je expertise. Wat het ook is (niet alleen muzikale talenten).

Het publiek was ontspannen en spontaan. Mensen herkennen elkaar steeds meer en maken het gezellig. In die sfeer werd er meegezongen, meegeklapt, meegedanst/meebewogen op de liedjes. Dat zijn zowel herkenbare liedjes als minder bekende liedjes of eigen nummers van de deelnemers. Ook het personeel van het restaurant had een geweldige tijd. De muziekstijlen waren opvallend gevarieerd: van funky, rithm, country, jazz tot ballads. Voor een ieder wat wils! Opvallend is dat er in de verschillende stijlen ook meer gospel aan bod kwam. Gelovig of niet, iedereen genoot van alle muziek en diversiteit.

Maar…deze keer is er toch een maar…..
Het aantal bezoekers was deze keer helaas een stuk minder. Het was nog een redelijk aantal, maar het kan beter wat betreft het publieksaantal, veel beter. Dat hadden we al bij de vorige sessies gezien. Was het ’t mooie weer? Was het de afgesloten snelwegen die dag? Hoe dan ook, het lijkt paradoxaal: de Session was kwalitatief geweldig, kwantitatief minder deze keer. Jammer, want er kon niet meer financieel quitte gedraaid worden, zoals de voorgaande keren, een verlies is het gevolg. De band speelt vrijwel belangenloos, de andere uitgaven en inkomsten van de locatie (het restaurant) is een win-win principe, daar heeft 1Gift2Share tot nu toe nog geen winst aan overgehouden. Geduld is een schone zaak, dat blijft een feit, maar stilstaan is achteruitgang. 1Gift2Share wil echter vooruit en zal de leerpunten uit de analyse oppakken.

Wij, vrienden van 1Gift2Share zijn realistisch en willen transparant zijn. We blijven hoe dan ook dankbaar voor deze mooie 3e Session. Het is onze passie en missie om mensen een podium te bieden waar ze hun talenten kunnen laten zien en ontplooien en waar ze hun passie kunnen delen met anderen.

De voorbereidingen voor een volgende Session op zondagmiddag 18 mei a.s. van 14.00 – 18.00 uur zijn in volle gang. ‘STEP OUT OF YOUR COMFORTZONE’ en deel je talent. Ook als je al op een vergevorderd professioneel niveau zit ??.    Geef je op! Neem je fans of je vrienden mee! Stuur een mail naar: info@1gift2share.com of kom gewoon langs, luister en geniet.                                                 Vrienden van 1Gift2Share      Efez. 4:20 “Maar gij geheel anders….”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Translate »
Open chat